Werkwijze

Fast

Snel en efficiënt uw mobiele app gerealiseerd

App on the road is dé specialist in het realiseren van mobiele fleet management apps. Wij werken met een ervaren team van vaste internationale freelancers en gebruiken de nieuwste technologieën om uw app razendsnel en efficiënt te ontwikkelen.

Flutter: één codebase voor alle platformen

Wij ontwikkelen onze mobiele apps met Flutter, het revolutionaire ontwikkelplatform van Google. Flutter maakt het mogelijk om met één codebase apps te bouwen voor zowel Android als Apple. Zo bespaart u tijd en geld, en bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke app die op alle apparaten perfect werkt.

Naadloze integratie met uw systemen

Of u nu Ultimo, SAP of een ander systeem gebruikt, onze apps integreren naadloos met uw bestaande IT-infrastructuur. Zo heeft u alle data altijd overzichtelijk bij elkaar en kunt u uw processen optimaal stroomlijnen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van uw mobiele fleet management app? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo. We bespreken graag uw wensen en laten u zien wat App on the road voor u kan betekenen.

Translate »