Efficiënt werken met onze mobiele app

Welkom bij de app on the road, de mobiele applicatie voor chauffeurs. Als chauffeur heb je waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd tijdens het werk, dus we willen je graag helpen om het beheren van schades en gebreken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we deze app ontwikkeld, die je kunt gebruiken om alle benodigde informatie snel en eenvoudig te verstrekken aan je fleetmanager in samenwerkign met het fleet management systeem, Ultimo.

Met de app kun je foto’s maken van de schade en deze direct uploaden naar Ultimo. Zo hou je het overzicht en kun je efficiënt werken, wat betekent dat je snel weer op pad kunt. Bovendien kun je via de app ook documentatie raadplegen, zodat je deze altijd ter beschikking hebt.

Maar de app is niet alleen handig voor chauffeurs, ook fleetmanagers kunnen er baat bij hebben. Door de meldingen van schades en gebreken die via de app binnenkomen, kunnen zij snel en efficiënt handelen en het wagenpark up-to-date houden. Bovendien kun je via de app ook gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke documenten en informatie, zoals de informatie rondom het onderhoud en de eerder gemelde schades en gebreken.

Daarnaast is de App on the Road ook geschikt voor gebruik op boordcomputers in vrachtwagens. Zo kun je onderweg alvast schades melden en hou je het wagenpark up-to-date. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot je terug bent op kantoor voordat je de melding kunt doen, wat tijd en moeite kan besparen.

We hopen dat je veel plezier zult hebben met onze app en dat het je zal helpen bij het efficiënt beheren van je werk als chauffeur. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om schades en gebreken te melden via onze app en het Ultimo fleet management systeem.

Translate »