Onze oplossing

Geavanceerde fleet management oplossingen op maat

Bij App on the road begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte fleet management-oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke workflows en processen.

AB Fleet App: efficiënte schaderapportage voor AB Texel Group

Een goed voorbeeld van onze op maat gemaakte oplossingen is de AB Fleet App, die we speciaal voor AB Texel Group hebben ontwikkeld. Met deze app kunnen chauffeurs eenvoudig en snel schades en gebreken melden, inclusief foto’s en video’s. De meldingen worden direct gekoppeld aan het Ultimo-systeem van AB Texel Group, waardoor schades sneller worden afgehandeld en de administratieve last wordt verminderd.

Garage App: complete oplossing voor garagebedrijven

Naast op maat gemaakte apps, bieden we ook een breed scala aan gestandaardiseerde fleet management-oplossingen, zoals de Garage App. Deze app is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van garagebedrijven en of de interne werkplaats te optimaliseren. Met de Garage App kunnen monteurs:

  • Werkorders beheren en bijhouden
  • Communiceren met klanten

Webchat voor managers: altijd in contact met uw team

Om uw team nog beter te ondersteunen, bieden we ook een webchat-oplossing voor managers en chauffeurs. Met deze chat kunnen managers real-time communiceren met de chauffeurs, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit zorgt voor een betere samenwerking en efficiëntere workflows.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een fleet management-oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Our Engineering Roadmap. We just completed our engineering road… | by Mark  Ng | ProAndroidDev
Translate »